Sport
Pendragon si na ciuvette...
Messaggio del 25-11-2008 alle ore 08:10:29
oltre a squajà settimanalmente s'ha purchette, stammatine mi si squajate pure la mia mitica machinette de lu cafè....
oltre a squajà settimanalmente s'ha purchette, stammatine mi si squajate pure la mia mitica machinette de lu cafè....
Messaggio del 25-11-2008 alle ore 08:15:29
aòòòòòòòòòòòòòò ci manchiv sol tu ieri sera.............ci vulè lu catetere
aòòòòòòòòòòòòòò ci manchiv sol tu ieri sera.............ci vulè lu catetere
Messaggio del 25-11-2008 alle ore 08:21:44
nin cagnà discorse, aecche è na traggedie, lu rottevailer stà n'gazzate ca sa rotte la machinette de lu cafè.....................troppa ggende jhi la tirate........
lu catetere???............naje maie viste nu catetere a fà lu cafè...
nin cagnà discorse, aecche è na traggedie, lu rottevailer stà n'gazzate ca sa rotte la machinette de lu cafè.....................troppa ggende jhi la tirate........
lu catetere???............naje maie viste nu catetere a fà lu cafè...
Messaggio del 25-11-2008 alle ore 08:37:20
veramente manch jiiiiiiiiiii quess, tutt par men ca nù cafèèèèèèèèèèèèèèèèè....................acqua sporca!!! Ariccatte la machinett bbona a sa povera citil..........ca mi vò tant bene!!!! e ji dispiac quand ni esc bbonne lu cafè!!!!
veramente manch jiiiiiiiiiii quess, tutt par men ca nù cafèèèèèèèèèèèèèèèèè....................acqua sporca!!! Ariccatte la machinett bbona a sa povera citil..........ca mi vò tant bene!!!! e ji dispiac quand ni esc bbonne lu cafè!!!!
Nuova reply all'argomento:
Pendragon si na ciuvette...
Registrati
Mi so scurdate la password
Hai problemi ad effettuare il login?
segui le istruzioni qui