Convivium
Prima magnate di kakì pi stanne
Messaggio del 24-09-2007 alle ore 20:37:13
Petreme mi vizie proprie bone. Uje mà ripurtate cirte scrocche di kakì nustrane. Eh je chi eva fà? Mi ni sò cuppate nu pare, a la facciacce vostre ca nin v'attocche ninte.
Petreme mi vizie proprie bone. Uje mà ripurtate cirte scrocche di kakì nustrane. Eh je chi eva fà? Mi ni sò cuppate nu pare, a la facciacce vostre ca nin v'attocche ninte.
Messaggio del 25-09-2007 alle ore 12:45:35
oh, fi sempre lu prim.
oh, fi sempre lu prim.
Messaggio del 25-09-2007 alle ore 13:03:19
Prima o poi m'informo di dove abiti
Prima o poi m'informo di dove abiti
Messaggio del 25-09-2007 alle ore 14:15:58
Tinete alluscà? Lu kakì stanne jè na magnificenze. Massere mi n'ariccoppe 'n'atru pare, sinza cuscjenze.
Tinete alluscà? Lu kakì stanne jè na magnificenze. Massere mi n'ariccoppe 'n'atru pare, sinza cuscjenze.
Messaggio del 25-09-2007 alle ore 18:13:17
nin ti vingugn pi niend, ti sa faccia, masser ti megn ddù cakì a la faccia nostr?
nin ti vingugn pi niend, ti sa faccia, masser ti megn ddù cakì a la faccia nostr?
Messaggio del 25-09-2007 alle ore 18:14:50
cinghialone...ma come di gia i cachi
cinghialone...ma come di gia i cachi
Messaggio del 25-09-2007 alle ore 18:15:57
a me me fanno schifoti ci pù struzzà
a me me fanno schifoti ci pù struzzà
Messaggio del 26-09-2007 alle ore 13:51:47
Infinito,
stanne sà fatte preste pure li kakì, nin sole l'uve. Anze, t'aja dì, ca si passe troppe timpe sinza ca mi li supezze, tutte quinte si fraciche a une a une. Ma je la sere je denghe na belle assimate e nin mi preoccupe.
Infinito,
stanne sà fatte preste pure li kakì, nin sole l'uve. Anze, t'aja dì, ca si passe troppe timpe sinza ca mi li supezze, tutte quinte si fraciche a une a une. Ma je la sere je denghe na belle assimate e nin mi preoccupe.
Messaggio del 08-10-2007 alle ore 01:58:33
E anvece mi jà priuccupà. Si stanne a strafà tutte quente, mammeme ha giudicate allore di mettele dentre a lu frigorifere e mò nin tenghe addonna mette li savicicce. Su tempe uanne ha fatte proprie schife...
E anvece mi jà priuccupà. Si stanne a strafà tutte quente, mammeme ha giudicate allore di mettele dentre a lu frigorifere e mò nin tenghe addonna mette li savicicce. Su tempe uanne ha fatte proprie schife...
Messaggio del 09-10-2007 alle ore 19:05:16
puzza vinirt na cacarell
puzza vinirt na cacarell
Messaggio del 13-10-2007 alle ore 22:20:36
E' uno dei miei frutti preferiti assieme ai fichi
Ho una cassetta intera in frigo
E' uno dei miei frutti preferiti assieme ai fichi
Ho una cassetta intera in frigo
Nuova reply all'argomento:
Prima magnate di kakì pi stanne
Registrati
Mi so scurdate la password